Választási elgondolkoztató!

 

A 2017 es év már egész biztosan a 2018 as választások fényében fog eltelni, ha akarjuk ha nem. Próbálják a pártok szennyezni az agyunkat és kimosni, hogy el felejtsük a rosszat és csak a jóra emlékezzünk.

Természetesen mindegyiket támogatják hatalmuk megszerzésében a követőik akiket ugyanúgy nem érdekel a szavazók élete, sorsa, csak azt remélik, hogy ha a támogatottjuk hatalomra jut akkor ők is részesednek a nemzet vagyonából.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy eltelt a rendszer, bocsánat (gengszter) váltás óta egy negyed évszázad, de nemhogy jobb lett volna hanem a kádári emlőn nevelkedett egykori kiszolgálók hirtelen kapitalistává váltak és csak a saját hasznukat nézték és a választókról azonnal elfelejtkeztek. Nincs kivétel, mindegyik párt csak kárt okozott az országnak és a pénztárcánknak.

Egyik párt sem tud reálisan gondolkozni és nem tanul a saját vagy más hibájából, hanem próbálják egymást túllicitálni.

 

Az is meglepő, hogy képtelenek a Fidesz és az MSZP vagy DK tábora felfogni, hogy párton kívül is van élet. A szavazók nagy része nem a jobboldalra és nem a baloldalra szavazott, hanem senkire. Megcsömörlött a politikából, hiszen eddig mindig valami ellen szavaztak de az értelmesebbek rájöttek, hogy ennek semmi értelme és nincs tovább, hiszen mind rabló és nem a választók érdekét nézi. Ha valaki kritizálni meri a Fideszt akkor a Fidesz-fan ok azonnal kommunistának kiáltják ki. Ha a baloldalra vagy liberálisokra mond kritikát akkor biztosan Fidesz-fan nak titulálják a liberálisok vagy a kommunisták. De a leggyűlölködőbb és elvetemült kritikát a Fideszesek és a DK sok osztják. Ezek gyárilag gyűlölnek ha véleményed van és más mint az övéké.

 

Persze érthető de nem az elvek miatt teszik, hanem a hatalomvágy miatt ami őket is több pénzhez juttatja.

 

A vak gyűlölet azt eredményezi, hogy azok akik egyik pártot sem akarják és ők vannak többen megutálják ezeket a pártokat még jobban. Egy normális országban inkább azon fáradoznának, hogy ezeket megnyerjék de ők nem. Én mindegyik párttól kaptam már kritikát és mindegyik párt fanatikusai mentek ellenem panaszra a facebbookhoz, hogy letiltassanak. De ezzel nem megnyertek hanem még inkább elveszítettek és ezt teszik a szavazók többségével.

 

Hamarosan itt látható a pártok bűne és a hazugságaik tömkelege, hogy ne felejtsük és ne valami ellen szavazzunk hanem lássuk, emlékezzünk mire képesek.

Végül is mi vagyunk a munkaadóik. A Miniszter szó jelentése szolga, de ők ezt azonnal elfelejtik ha megvan a kellő szavazat.

 

Ez csak akkor fog változni ha mi megmutatjuk nekik, hogy nem szavazunk a múlt hulladékaira, bűnözőire hanem ellen állunk és nem valami ellen szavazunk, hanem kiharcoljuk, felállítjuk azokat a vonalakat ami fontos egy kormánynál. Ne erkölcsi hullák hanem hiteles emberek vezessenek. Nem elfelejtve, hogy ők azért vannak ott, hogy nekünk jobb legyen és nem azért, hogy raboljanak.

 

Hoffy Chandris