Ki lenne a leg optimálisabb jelölt, aki biztosan győzne a választásokon?

 

Orbán kormánya mindent elkövetett, hogy mindenképpen ő és bűntársai legyenek a 2018 as választás nyertesei. Természetesen a törvényeket is ehhez igazították és mindent megtesznek, hogy azok az elszakított területek lakói is szavazhassanak. Azt direkt nem írom, hogy ezek magyarok mert ez sem feltétel. Hallani olyan szavazóról is aki állampolgárrá vált aki magyarul se tud. De szavazhat.

 

Arról nem is beszélve, hogy ez azok részéről akik élnek ezzel teljesen tisztességtelen mert nehogy már az döntsön a sorsunkról aki nem issza meg a levét csak anyagi előnyért ideszavaz.

 

Akkor, mégis, hogy lehet legyőzni? Úgy sehogy ahogy az eddigi bukott és segéd pártjaik elképzelik. Ugyanis a szavazók többsége senkit nem kér az elmúlt rendszerváltás, bocsánat (gengszter váltás) óta hatalmon lévő politikusokból. Kiábrándult és joggal zárkózik el. Hiszen mindegyik csak a maga és sleppje hasznát nézte.

 

Mi az ami ellen szavaznak az emberek?

Ha megvizsgáljuk azt látjuk, hogy nem kérnek IMF et, Nem akarnak diktatúrába élni amikor a barátok gazdagodnak a nép nagy része nyomorog. Nem kérnek menekülteket, nem kérnek a melegekből hiszen fogy a magyar lakosság, nem kérnek a buli fiatalokból és nem szeretnék a gender tanokat hazánkba bevezetni, valamint nem akarnak világbirodalomba élni. Ugyan erre a liberálisok és a baloldal felhördül, de ezért nem fognak soha nyerni mert külföldi tanokat akarnak hazánkba megvalósítani és nem a nemzet államot erősíteni. Ugyanis vagy figyelembe veszik a passzív többség akaratát vagy veszítenek. Az a párt esélyes aki ezeket felvállalja. Sőt aki vállalja a bérek növelését és vállalja a múlt bűnöseinek az elszámoltatását vagy megbüntetését az ezt a nagy többséget is meg tudja szólítani.

 

Akkor mi is a megoldás, hogy a választók nagy többsége menjen választani és jó szavazattal azt a pártot segítse hatalomra aki a nemzet érdekét nézi. Nos egyszerű a válasz a nemzet érdekében a meleg és aberrált mozgalmakat betiltja, nem kér az orosz, vagy muszlim világ segítségéből és elszámoltatja az országunk ki rablóit. Mindent megmozgat a hit elkárosultak adóinak a rendezésében és nem hagy senkit az út szélén és nem taszítja árokba ahogy ezt Orbánék tették.

 

Vagyis van megoldás csak meg kellene hallani a nép hangját a többség szavát. Hiszen több passzív szavazó van mint külhoni. De már nem fogunk többé valami ellen szavazni hanem valamiért. Vagy meghallják a hangunkat vagy nincs szavazat. Az ígéreteknek nem hiszünk az már ezerszer át lett hágva.

 

Hoffy Chandris