Nagyon fontos kérdések!

Fogy a Magyar de vajon miért?! Ez nagyon összetett, de van megoldás. Azoknak nem tehetjük kötelezővé, hogy szüljenek akik nem akarnak gyereket. Viszont akit megválasztanak a választók azoknak kötelességük lenne olyan feltételeket biztosítani, hogy megtiszteljék azokat a szülőket akiknek több gyerekük van, vagy vállalnak gyereket. Olyan helyzetet kellene teremteni, hogy az édesapa munkája legyen biztos és meg tudjon belőle élni egy család. Valamint ne támogassák az egyneműek házasságát, sőt a saját reklámozásukat is tiltsák be és legyen bűncselekmény a nemzet jövőjének érdekébe.

 

 

A bevándorlás ügye.

 

Kezdetben elmondanám, hogy sok ország kritizálja a Magyarok hozzáállását az idegenekhez. Csakhogy ezek a kritizáló országok valaha idegen országok lakóit rabszolgasorsba tartottak, vagy leigázták az Afrikaiakat és rabszolgaként exportálták, vagy gyarmatosították. Most nekik joggal van lelkiismeret furdalásuk, Valamint nekik kötelességük kompenzálni azok leszármazottjait akiket kihasználtak.

Mi viszont soha nem bántottuk ezeket az embereket. Gyakorlatban tapasztalatunk sincs ezek kezelésében. Így minket ne kötelezzenek olyan országok akik hiteltelenek. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a kritizáló országok is folyamatosan kiutasítják azokat akiknek nincsenek rendbe a papírjaik, vagy vagy akik lázadásokat rombolásokat követnek el.

A harmadik, hogy nekünk jogunk van eldönteni, hogy azokat akik nem tudnak és nem szeretnének beilleszkedni, elfogadni törvényeinket azok ne lakhassanak itt. A negyedik pedig az hogy nincsen megfelelő anyagi hátterünk, hogy eltartsuk őket. De azt se hagyjuk figyelmen kívül, hogy a javát (ha van olyan) kiválogatják és mi csak a maradékot kapnánk. Bár furcsa a nyugati országokba, hogy a muszlim maradhat, az ugyanonnan származó keresztény pedig mehet vissza, kiutasítják. Akkor ha mindenképpen kell akkor a keresztényeket küldjék ide.

Sok állampolgárt feszélyez az, hogy sokan bevándorlók úgy jöhetnek országunkba, hogy nincsenek papírjaik. Vagyis egy tragédia, vagy bűnügy esetén felszívódik és csak a kár marad utána. Sokan azzal érvelnek, hogy ezek a bevándorlók elvállalnak olyan munkát amit egy helyi nem vállal el. Csakhogy egy olyan estet sem tudok amikor pl egy Afrikai bevándorló alja munkát végez. Eleve dolgozni se akar bár a kábítószer kereskedésben elől járnak és azt ők munkának nevezik. Eleve egy afrikait dolgozni se láttam soha, mert a Kínai dolgozik. De egy arab, vagy afrikai csak lop vagy biznisszel. Pedig Luxus cuccokkal rohangálnak vajon miből. Afrikából a szülők támogatják őket? Nem hiszen azok kunyhóba laknak. Vagyis Schengen ide vagy oda, bár mi azt se tartjuk be. Mert eleve papírok nélkül élnek itt úgy bevándorlók, hogy közben bűnöznek és rontják a statisztikát. Vagyis az országunkban a muszlim és afrikai nemzetidegen és ne maradhasson, csak ha tanulni jön és pénzt hoz. Képtelenek normálisemberi életre és úgy viselkednek mint az elmebetegek. Nőket erőszakolnak meg és terjesztik a bélférget és az AIDS t. Kérjenek menedékjogot Dél Afrikába. Amennyiben az nem tetszik az Uniónak akkor vegye magához és ölelgesse őket. Vagyis minden bevándorló papírját leellenőriztetném és akinek nincs rendbe az húzzon innen.

 

De a Soros támogatja Európa iszlamizációját és igyekszik a nemzetállamokat megsemmisíteni.

Ide csak olyan személyt engedjünk be aki kész betartani a törvényeinket. Persze a liberálisokat ez nem érdekli csak a maguk jóléte.

 

A pártok szeretnének újra hatalmat, a civilek pedig nem szeretnének pártokat csak egyszerűen szakértő kormányt, aki nem fosztogat és osztogat, hanem élni hagy. Nem tartjuk jó megoldásnak ha bárki is elkezdi itt osztani az észt és azt feltételezi, hogy csak ő vagy ők tudnak megoldást ajánlani. Már csak azért sem mert akik ezt fennen hangoztatják már voltak lehetőségeik és nem bizonyítottak.

Nem felejzhetjük el az Orbán kormány soha nem látott szegénységbe taszította az országot és nincs más lehetőség csak a leváltásuk, de komoly szakértőkkel és nem buli politikusokkal.

Aki dönteni fog az, az éhező milliók, a nyomorgó, megnyomorított családok és a lecsúszó, elszegényedő ország ami elindult egy rossz irányba. A jelenlegi hatalombitorlók struccpolitikájának köszönhetően már beszélni sem lehet róla. Egy diktatúra épült ki és ha nem fogunk össze akkor nem tudjuk megállítani. 



De nem hagyhatjuk, hogy a genderisták, leszbikusok és buzik, idegenek befogadói, akik eladják hazájukat kerülhessenek hatalomra. Ők ne kerülhessenek hatalomra soha, ugyan olyan rossz választások mint a jelenlegi diktatórikus kormány.

 

 

Hoffy Chandris